De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

In n dag arbobeleid op orde voor de ambulancezorg!

Datum plaatsing: 8-10-2015
Binnenkort wordt de nieuwe RI&E Ambulancezorg gepresenteerd. Een goede reden om uw arbobeleid kritisch tegen het licht te houden als u in deze sector werkzaam bent. De Goede Praktijk helpt u hierbij graag op weg. Schrijf u in voor de Doe-dag-arbo Ambulancezorg op 26 november, dan profiteert u van deskundig maatwerkadvies voor het opstellen en uitvoeren van uw Plan van Aanpak én een handige proeflicentie voor het nieuwe digitale RI&E-instrument.
Tijdens de Doe-dag-arbo Ambulancezorg helpen wij u om op basis van uw oude RI&E binnen één dag een actueel en praktisch Plan van Aanpak op te stellen. Bovendien ontvangt u aansluitend binnen vijf werkdagen nog een maatwerkadvies over uw RI&E en Plan van Aanpak. Zo maakt u een optimale vertaalslag van de Arbocatalogus Ambulancezorg naar uw organisatie. Zodat u vervolgens samen met uw directie en OR snel spijkers met koppen kunt slaan.
 
Profiteer van de laatste inzichten
Op de Doe-dag werkt u met de sterk verbeterde digitale RI&E Ambulancezorg. Zo weet u zeker dat u profiteert van de laatste inzichten op het gebied van risico’s en risicobestrijding. Aansluitend kunt u deze eerste kennismaking nog ruimschoots van nadere verdieping voorzien dankzij een proeflicentie van drie maanden. Want die is bij deelname aan de Doe-dag volledig bij de prijs inbegrepen!
 
<Aanmelden>
 
 
Programma Doe-dag:
 • Op de Doe-dag actualiseert u uw RI&E en Plan van Aanpak.
 • U leert de prioritaire risico’s werkdruk, infectieziekten en fysieke belasting te beoordelen en te voorzien van praktische oplossingen. 
 • Ook kijken we samen naar de beste strategie om in uw organisatie met het Plan van Aanpak aan de slag te gaan. 
 • U ontvangt binnen vijf werkdagen een maatwerkadvies over uw RI&E en Plan van Aanpak in uw mailbox. 
 • Ook kunt u drie maanden kosteloos gebruik blijven maken van de nieuwe RI&E Ambulancezorg, op basis van een proeflicentie. 
 • De op de Doe-dag gemaakte RI&E-rapportages staan uiteraard los van deze proefperiode: daar blijft u hoe dan ook onbeperkt over beschikken.
Meer weten? Download voor meer details deze flyer. Of neem contact op met Theo-Jan Heesen: (06) 22 60 23 47.
 
Noteren:
 • Datum en tijd: 26 november 2015, van 9:30 – 16:30 uur.
 • Doelgroep: preventiemedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, HR-functionarissen.
 • Locatie: Master it, Herculesplein 359 in Utrecht.
 • Faciliteiten: er zijn voldoende computers beschikbaar, laptop meenemen is niet nodig.
 • Kosten: € 795. Dit is inclusief maatwerkadvies, proeflicentie digitale RI&E (drie maanden), handleiding en lunch. Wilt u samen met uw collega komen, dan betaalt u € 75 euro extra. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
N.B. tot twee weken van te voren kunt u zich kosteloos afmelden. Daarna betaalt u de helft van het deelnamebedrag. U krijgt dan de proeflicentie digitale RI&E, de cursusmap en een telefonisch consult.
 
Over de nieuwe RI&E Ambulancezorg:
Dit digitale instrument is ontwikkeld in opdracht van Ambulancezorg Nederland en de vakbeweging en bevat een geactualiseerde en sterk vereenvoudigde vragenlijst. Invullen, rapporteren, taken delen en aansturen zijn heel eenvoudig geworden dankzij het digitale platform AMS, een product van Raatwerk.  Met een met een paar muisklikken heeft u overzicht op elk gewenst niveau van uw organisatie, van uitvoering tot directie. Ambulancezorg Groningen en Veiligheidsregio Fryslân werken al naar grote tevredenheid met het AMS.