De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

RI&E in een halve dag voor betaald voetbal organisaties!

Datum plaatsing: 11-3-2014
– Een initiatief van FBO en De Goede Praktijk –
FBO en De Goede Praktijk organiseren de workshop ‘De RI&E in een halve dag!’ Hierin begeleidt een deskundige van DGP een groep betaald voetbal organisaties bij het uitvoeren van de RI&E. Na afloop gaat u met een ingevulde én getoetste RI&E naar huis.
Is uw betaald voetbal organisatie nog niet in het bezit van een RI&E, dan is dit uw kans! Klik hieronder om u (per mail) aan te melden, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. En per 1 juli stopt de FBO met het faciliteren van de gratis RI&E-tool.
 
Noteren:
  • Datum en tijd: dinsdag 29 april 2014 van 13.00 tot 17.00 uur
  • Doelgroep: betaald voetbal organisaties
  • Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht
  • Kosten: € 465,00 per deelnemer Bij niet verschijnen of afmelding binnen 7 dagen voor de workshop brengen wij € 50 administratiekosten in rekening.
 

 
Programma workshop:
  • In een bijeenkomst met 6 tot 12 betaald voetbal organisaties maakt u onder begeleiding van een deskundige de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak.
  • We maken gebruik van het speciale RI&E instrument voor de betaald voetbal organisaties van het FBO.
  • Na afloop beoordeelt de deskundige de rapportage en ontvangt u een verklaring (toetsingsbrief). De RI&E voor betaald voetbal organisaties met minder dan 50 medewerkers voldoen in een halve dag aan de wettelijke verplichting. Organisaties met meer dan 50 medewerkers ontvangen een adviesbrief. In dit geval is de RI&E nog niet getoetst en verwijzen wij naar een erkende gecertificeerde toetser. Wij zorgen ervoor dat u voldoet u aan de wettelijke eisen. Klaar in een halve dag!
  • Mocht u na afloop van de bijeenkomst toch nog vragen hebben, dan kunt u die uiteraard ook gewoon bij ons kwijt.
 
Meer informatie:
Josje Salentijn (Salentijn Consult), (06) 18 33 73 93