De goede Praktijk - Uw loket voor een arbocatalogus die werkt!
Home       Wie zijn we?       Goede praktijken       Contact

Gratis RI&E in een halve dag voor gemengde branche en speelgoedbranche!

Datum plaatsing: 13-8-2012
- Een initiatief van GEBRA, Steunpunt RI&E en DGP -
GEBRA, het Steunpunt RI&E-instrumenten en De Goede Praktijk organiseren samen de workshop ‘De RI&E in een halve dag!’. Hierin begeleidt een deskundige van DGP een groep detailhandelszaken uit de gemengde branche en speelgoedbranche bij het uitvoeren van de RI&E. Na afloop gaat u met een ingevulde én getoetste RI&E naar huis.
Een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) is wettelijk verplicht én onmisbaar bij het garanderen van gezond en veilig werk. Heeft u een detailhandelszaak in de gemengde branche en speelgoedbranche en bent u nog niet in het bezit van een RI&E, dan is dit uw kans! Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
 
Noteren:
  • Datum en tijd: 2 oktober of 9 oktober 2012, in beide gevallen van 13.00 tot 17.00 uur
  • Doelgroep: detailhandelszaken in de gemengde branche en speelgoedbranche (o.m. huishoudelijke, cadeau- en speelgoedwinkels) met maximaal 25 medewerkers.
  • Locatie: Kantoor GEBRA, Zoetermeer
  • Kosten: Inschrijving is (dankzij een overheidssubsidie) gratis, maar niet vrijblijvend. Bij niet verschijnen of afmelding binnen 7 dagen voor de workshop brengen wij € 50 administratiekosten in rekening.
 
AANMELDEN 2 OKT AANMELDEN 9 OKT
 
 
Programma workshop:
  • In een bijeenkomst met 6 tot 12 bedrijven maakt u onder begeleiding van een deskundige de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak.
  • We maken gebruik van het erkende branche-RI&E-instrument voor de gemengde branche en speelgoedbranche.
  • Na afloop beoordeelt de deskundige de rapportage en ontvangt u een verklaring (toetsingsbrief). Wij zorgen dat u voldoet aan de wettelijke eisen. Klaar in een halve dag!
  • Mocht u na afloop van de bijeenkomst toch nog vragen hebben, dan kunt u die uiteraard ook gewoon bij ons kwijt.
 
Over dit initiatief
Het Steunpunt RI&E-instrumenten en de Goede Praktijk organiseren in 2012 tien workshops in diverse branches in de sectoren Horeca en Detailhandel. Houd www.rie.nl en www.checkjewerkplek.nl in de gaten om te zien of er ook in uw branche een workshop wordt georganiseerd!
 
Meer informatie
Josje Salentijn (Salentijn Consult), 06-18337393
Theo-Jan Heesen (Traject Plus), 06-22602347